De weg naar
Ad-junct

Gymnasium en Schoevers

Na het gymnasium heeft Heleen van Beek de vaak gebruikelijke gang naar de universiteit niet gemaakt. Ze wilde eerst zeker weten wat te gaan studeren en is daarom naar Schoevers gegaan voor de opleiding directiesecretaresse. Daarna wilde ze alsnog een studie oppakken.

Springplank

De baan op het pr-bureau die ze echter direct na Schoevers kon krijgen, was zo leuk dat er van studeren niets meer is gekomen. Hiervan heeft ze geen spijt. Het  bleek uiteindelijk een goede keuze te zijn en een springplank naar andere functies op het gebied van management ondersteuning, public relations, financiën en personeelszaken. Heleen heeft kennis in de praktijk opgedaan en deze aangevuld met relevante HBO-opleidingen.

Organizer zakelijke markt

Door alle opgedane werkervaring en ook persoonlijke ontwikkeling past de functie van Organizer zakelijke markt als een jas. Om de puntjes op de i te zetten, heeft ze de opleiding tot Zakelijk Organizer gevolgd van De HuishoudCoach®/De KantoorCoach® in samenwerking met Efficienz.

Kopano

Behalve Organizer zakelijke markt is Heleen (sinds 2008) parttime HR & Finance Consultant bij IT-software bedrijf Zarafa en later Kopano in Delft. Dit is een fijne combinatie. Op de werkvloer komt ze  namelijk uitdagingen en problemen tegen die voor zoveel andere mensen ook gelden. Daarnaast blijft ze zo eenvoudig op de hoogte van de ontwikkelingen op HR-gebied.