Werkplek­advies

Werkplekadvies

Een goede werkplek bestaat niet alleen uit een instelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. Daar komt zoveel meer bij kijken, zoals een opgeruimd kantoor met zo min mogelijk stoorzenders, een goed georganiseerde computer, een werkend papieren of digitaal archief en een praktisch ingedeeld magazijn. Misschien weet je gewoon niet waar te beginnen om dit voor elkaar te krijgen.

Veranderingen

Je kan ergens al jaren werken, wanneer er wordt overgegaan naar kantoortuinen met flexibele werkplekken. Dan is het ook nog de bedoeling dat de vertrouwde stapels papier en brievenbakjes op je bureau verdwijnen. Dat is niet voor iedereen zo simpel. De een maakt die omschakelingen naar bijvoorbeeld een kantoortuin en papierarm of papierloos werken nou eenmaal gemakkelijker dan de ander. Een beetje hulp en advies kan dan best welkom zijn.

Ad-junct kan je aan de hand van een – in overleg opgesteld – werkplan laten toewerken naar een fijne werkplek, ook wanneer deze in een kantoortuin staat.

Lekker werken

Wat lekker werken betekent, is voor iedereen weer anders. Vaak ben je je niet eens bewust van je persoonlijke voorwaarden om productief en met plezier te werken. Ook daar kan met Ad-junct aandacht aan worden besteed.